Vartytuvai "Pronar PWP"

1469
7920 EUR

Kaina su PVM

Kiekis

Užklausa

Ši forma apsaugota su Google reCAPTCHA

Vartytuvas Pronar PWP460, tai naujausias modelis tarp Pronar siūlomų rotacinių vartytuvų. Vartytuvas PWP460 skirtas vartyti šviežiai nupjautą žolę arba lengvai padžiovintą šieną, siekiant pagreitinti džiuvimo procesą. Vartytuvas Pronar PWP460 tolygiai išbarsto ir apverčia medžiagą, jos negadina, papildomai išvalo ją nuo smėlio, durpių, dėka ko galutiniame etape gauname pašarą be nešvarumų. Tvirta konstrukcija užtikrina, kad jis yra patikimas ir našus, tuo tarpu aukšta gamybos kokybė užtikrina ilgalaikį naudojimą. Vartytuvas PWP460 tiksliai kopijuoja vietovę, leidžia dirbti ant šlaitų, gali dirbti su mažais traktoriais, kas sąlygoja, kad yra puikus įrenginys kiekvienam ūkiui, nepriklausomai nuo turimo sklypo ar pievos buvimo vietos. Papildomai dėl paprastos ir nesudėtingos įrenginio konstrukcijos operatorius labai greitai gali nustatyti norimus parametrus.

PAKABINIMO MECHANIZMAS

Vartytuvas PWP460 jungiamas su traktoriumi ant tritaškio pakabinimo mechanizmo. Trumpas pakabinimo mechanizmas užtikrina, kad svorio centras yra arti traktoriaus, o tai teigiamai veikia įrenginį veikiančių jėgų pasiskirstymą bei užtikrina saugumą važiavimo metu.

MECHANINĖ RIBINIO VARTYMO NUSTATYMO SISTEMA

Siekiant išvengti medžiagos išbarstymo į kaimyninį lauką vartytuve PWP460 naudojama mechaninė ribinio vartymo sistema. Kiekvieną ratą (rotorių) galima nustatyti taip, kad vartytuvas dirbtų įstrižai ir tolygiai išbarstytų nupjautą medžiagą.

DIDELI RATAI

Didelių ratų panaudojimas vartytuve PWP460 užtikrina ramų važiavimą net nelygiu ir nestabiliu paviršiumi. Sumažėja spaudimas į pagrindą dėka ko jis nėra naikinamas, be to nupjauta medžiaga nėra įspaudžiama į velėną.

AMORTIZUOTA PAKABA

Vartytuve PWP460 panaudota amortizuota pakaba užtikrina komfortabilų važiavimą darbo metu bei tikslų vietovės kopijavimą. Įrenginys reaguoja net į mažiausius nelygumus, dėl ko darbas tampa našesnis ir padidėja darbinių pirštų ilgaamžiškumas.

Vartytuvas PWP530 skirtas vartyti nupjautus, žemaūgius žalius augalus ir pradžiovintą šieną arba vartyti ir iškratyti nupjautus augalus dirbamuose laukuose ir pievose. Pradalgių vartytuvas PWP530 darbinis plotis 5,3 m, turi keturis rotorius, o kiekvienas rotorius po septynias darbines alkūnes. Tai leidžia pasiekti didelį darbo našumą (5,3 ha/h). Aktyvi, amortizuota pakaba tiksliai kopijuoja vietovę). Paprastai aptarnaujamas, nesudaro operatoriui problemų, kas leidžia greitai išgauti reikiamus darbo parametrus. Vartytuvus galima naudoti su I ir II kategorijos traktoriais pagal ISO 730-1. Kai įrenginio svoris 685 kg, traktoriaus galios poreikis yra 22 kW/30 AG.

NAŠUS

nepaisant nedidelių matmenų – našumas 5,3 ha/h.

PAPRASTAI APTARNAUJAMAS

nesudėtingos konstrukcijos dėka operatorius labai greitai gali nustatyti norimus parametrus.

MAŽI EKSPLOATAVIMO KAŠTAI

gamybos procese naudoti naujoviškiausi techniniai ir medžiagų sprendimai.

Vartytuvas PWP770 skirtas vartyti nupjautus, žemaūgius žalius augalus ir pradžiovintą šieną arba vartyti ir iškratyti nupjautus augalus dirbamuose laukuose ir pievose. Pradalgių vartytuvas PWP530 darbinis plotis 7,7 m, turi šešis rotorius, o kiekvienas rotorius po septynias darbines alkūnes. Tai leidžia pasiekti didelį darbo našumą (7,7 ha/h). Aktyvi, amortizuota pakaba tiksliai kopijuoja vietovę). Paprastai aptarnaujamas, nesudaro operatoriui problemų, kas leidžia greitai išgauti reikiamus darbo parametrus. Vartytuvą galima naudoti su I ir II kategorijos traktoriais pagal ISO 730-1. Kai įrenginio svoris 915 kg, traktoriaus galios poreikis yra 37 kW/50 AG.

Vartytuvas PWP900, tai mašina kurios darbinis plotis 9 m. Tai didesnė vartytuvo PWP460 versija padidinta iki 8 rotorių ir 6 darbinių alkūnių ant vieno rotoriaus. Jis skirtas vartyti nupjautą žolę ir pradžiovintą šieną arba vartyti ir iškratyti nupjautus augalus dirbamuose laukuose ir pievose. Pradalgių vartytuvas PRONAR PWP900 gali dirbti su vidutinio galingumo (apie 70 AG) traktoriais.

NAŠUS

dėka didelio darbinio pločio našumas net 8 ha/h.

PAPRASTAI APTARNAUJAMAS

nesudėtingos konstrukcijos dėka operatorius labai greitai gali nustatyti norimus parametrus.

MAŽI EKSPLOATAVIMO KAŠTAI

gamybos procese naudoti naujoviškiausi techniniai ir medžiagų sprendimai.

 

Modelis:

PWP460

PWP530

PWP770

PWP900

Darbinis plotis (m):

4,6

5,3

7,7

9

Rotorių kiekis (vnt):

4

4

6

8

Dantų kiekis ant kiekvieno rotoriaus (vnt):

6

7

7

6

Darbinio veleno greitis (aps/min):

540

540

540

540

Rekomenduojama traktoriaus galia (AG):

30

30

50

70

Masė (kg):

600

685

915

1200

Kaina (Eur): 7920 8350 11100 15700
PAPILDOMA KOMPLEKTACIJA ↓
Žibintai, kaina (Eur): 150 150 150 150
Ratai su paviršiaus kopijavimu, kaina (Eur): 320 320 - -

Komplektuojamas su kardaniniu velenu.

Suteikiama 2 metų garantija.

 

 

 


Kainos gali nežymiai skirtis dėl nuolat svyruojančių valiutų kursų ir besikeičiančių gamintojų kainų.
Markė
Pronar
Modelis
Vartytuvai
Autoplius tipas
Vartytuvai