Diskinės šienapjovės "Pronar PDF301, 340"

12900 EUR

Kaina su PVM

Kiekis

Užklausa

Ši forma apsaugota su Google reCAPTCHA

Diskinė šienapjovė PRONAR PDF 301 tai priekinės šienapjovės modelis montuojamas ant priekinio tritaškio pakabinimo mechanizmo. Papildomai aptarnavimui traktoriaus priekyje reikalingas darbinis velenas ir viena pora hidraulinių jungčių. Diskinė šienapjovė PRONAR PDF301 buvo sukonstruota visų pirma galvojant apie darbą sunkiose ir nelygiose vietovėse. Pagrindinis jos elementas yra patikrinta ir patikima PRONAR pjovimo juosta, garantuojanti aukštą pjovimo kokybę. Tvirta mašinos konstrukcija atsirado dėka šiuolaikinių medžiagų ir gamybos technologijų. Kartu su dideliu vietovės kopijavimo diapazonu užtikrina, kad diskinė šienapjovė PRONAR PDF301 susidoros su bet kokiomis sąlygomis ir užtikrins puikią pjovimo kokybę. Pjovimo našumas esant 10 km/h greičiui siekia 3 ha/h. Diskinės šienapjovės PRONAR PDF301 pavarai pakanka 60 AG traktoriaus.

Didelis diskinės šienapjovės PDF301 vietovės kopijavimo diapazonas tai vienas iš didžiausių privalumų – jis siekia net 700 mm (450 mm/14° į viršų, 250 mm/10° į apačią), o skersinio kopijavimo diapazonas siekia 24° Tai užtikrina puikų pjovimo juostos prigludimą prie pagrindo stabiliu kampu (nepriklausomai nuo vietovės sąlygų) bei švarų ir estetišką pjovimą.

Dvi stiprios palengvinančios spyruoklės reguliuoja pjovimo-plaušinimo mechanizmo spaudimą į pagrindą.

Stipri ir patikima pavara dėka velenų ir reduktoriaus.

Pavaros diskas užtikrina lengvą prieigą prie pavaros jungties nenuimant juostos nuo šienapjovės rėmo.

Labai tvirta pjovimo juosta su papildomu stabilizuojančiu profiliu esančiu juostos korpuse. Šiuolaikiškos formos diskai užtikrina mažesnį mažesnį galios poreikį perskaičiuojant pjovimo pločio vienetui. Juostoje naudojami padidinti, aukštos kokybės dantračiai pasižymi maža triukšmo emisija, dėka ko šienapjovė veikia tyliai. Tai ženkliai padidina darbo komfortą.

Šienapjovės aptarnavimą palengvina greitas peilių keitimas. Operatorius bet kuriuo metu gali pakeisti nusidėvėjusius peilius. Tam nereikia ardyti pjovimo juostos. Tam naudojamas specialus pakeitimą palengvinantis įrankis iš tvirto plieno.

Dėka sulankstomų šoninių gaubtų, šienapjovės plotis transportavimo padėtyje neviršija 3 metrų. 

Užtikrina saugumą darbo metu, o lengvas jų pakėlimas garantuoja operatoriui lengvą peilių keitimą, mašinos techninės būklės patikrinimą ar eksploatacinių skysčių papildymą nenuimant gaubtų.

 

Modelis: PDF301 PDF340
Tipas: Pakabinama priekyje
Darbinis plotis (m): 3 3,4
Pradalgės plotis (m): 1,4 - 1,8 1,4 - 1,8
Darbinio veleno greitis (aps/min): 1000 1000
Peiliukų skaičius (vnt): 14 16
Diskų skaičius (vnt): 7 8
Našumas (ha/val): 3
Greitis darbo metu (km/val): 10 10
Rekomenduojama traktoriaus galia (AG): 60 80
Masė (kg): 970 1050
Kaina (Eur): 12900 13500

Galimybė pasirinkti kardaninio veleno sukimąsi į kairę arba dešinę pusę.

Komplektuojama su kardaniniu velenu.

Suteikiama 2 metų garantija.

 

Kainos gali nežymiai skirtis dėl nuolat svyruojančių valiutų kursų ir besikeičiančių gamintojų kainų.