Serbentų šakų nupjovėjai "Jagoda Former"

3150 EUR

Kaina su PVM

Kiekis

Užklausa

Ši forma apsaugota su Google reCAPTCHA

Serbentų šakų nupjovėjas FORMER yra skirtas krūmų vagų apipjaustymui (formavimui) suteikiant jiems raidės V formą. Tai palengvina vaisių nurinkimą kombainais. Krūmų apipjovimas sąlygoja derliaus padidėjimą, ypač antrais metais po apipjovimo.

Nupjovėjo naudojimas ženkliai supaprastina daugiausiai darbo reikalaujantį procesą - šakų apipjaustymą. Nereikalingus ūglius iš krūmo vidaus reikia išpjauti rankiniu būdu.

Šakų nupjovėjas FORMER tvirtinamas žemės ūkio traktoriaus priekyje ir varomas alyva iš traktoriaus išorinės hidraulikos.

Nupjovėjo pakabinimo prie traktoriaus mechanizmas, arba kronšteinas ir stulpelis su hidrauliniu stūmokliu, yra bendras su herbicidų sija TEKLA elementas. Jis gali būti naudojamas abiem mašinom pakaitomis – tai leidžia sumažinti kaštus perkant abu padargus.

Nupjovėjo tvirtinimo prie traktoriaus būdą reikia suderinti padargo užsakymo metu. Taip pat užsakant reikia nurodyti traktoriaus hidraulinio siurblio našumą. Tuo atveju, kai našumas didesnis nei 35 l/min reikia naudoti alyvos pratekėjimo reguliatorių arba pakeisti nupjovėjo variklį.

 

Modelis:

FORMER

FO

Darbinis aukštis (m):

1,15
Montavimas: Traktoriaus priekyje
Rekomenduojamas tepalo siurblio našumas (ltr/min): 18 - 25
Našumas (ha/val): 0,2 - 0,5
Greitis darbo metu (km/val): 1 - 3
Ilgis (m): 0,8
Plotis darbo metu (m): 1,8
Plotis transportuojant (m): 1,2
Aukštis transportuojant (m): 1,7
Masė (kg): 110
"FO-001", kaina (Eur): 3150
Su tepalo srauto reguliavimu "FO-002", kaina (Eur): 3450

Suteikiama 2 metų garantija.

 

Kainos gali nežymiai skirtis dėl nuolat svyruojančių valiutų kursų ir besikeičiančių gamintojų kainų.