Papildomos talpos chemikalų purkštuvams "Krukowiak", 1100 - 1500 ltr.

3000 EUR

Kaina su PVM

Chemikalų purkštuvų patikra


Donatas

+370 616 55819
+370 616 55819
donatas@marguciai.lt
Kiekis

Užklausa

Ši forma apsaugota su Google reCAPTCHA

KRUKOWIAK šiuo metu siūlo įvairių dydžių nuo 600 iki 1500 litrų talpas lauko purkštuvams. Jie pagrinde skirti  pakabinamiems purkštuvams kurių talpa jūsų netenkina. Tai leidžia sudaryti tiesiogiai ant traktoriaus pakabinamą sąstatą kurio talpa iki 3500 litrų.

Apie priekinių talpų naudojimo privalumus niekam nereikia pasakoti, jos ne tik suteikia galimybę padidinti pakabinamų purkštuvų talpą, dėka ko galima padidinti žemės ūkio darbų našumą, bet tai yra ir puikus būdas masių paskirstymo tarp traktoriaus priekio ir galo subalansavimui. Žemės ūkio darbų atlikimas naudojant pakabinamą purkštuvą turi daug privalumų, tai tokie kaip mažesnis sumaigytų augalų paviršiaus plotas apsisukimo vietose bei žymiai patogesnis manevravimas nei su prikabinamu purkštuvu. Tačiau dirbant su pakabinamu purkštuvu traktoriaus galas visuomet yra apsunkintas dėl purkštuvo bei darbinio skysčio jo talpoje masės. Praktinis sprendimas yra apkrauti traktoriaus priekį, priekinė talpa puikia atlieka šį vaidmenį, o kartu ir padidina purkštuvo galimybes.

KRUKOWIAK priekinės talpos yra pagamintos iš plastmasės, dėka ko talpa yra lengva, atspari pažeidimams bei lengvai valoma. Be to vienoje vietoje taip pat yra talpa švariam vandeniui bei vandeniui rankoms plauti. Šios talpos uždėtos ant tvirto rėmo ir pritaikytos pakabinti ant traktoriaus priekinio tritaškio pakabinimo mechanizmo. Yra galimos dviejų pagrindinių versijų talpos. Dažniausiai parduodamas su hidrauliniu maišytuvu kuris varomas elektriniu varikliu (12 V). Elektrinis variklis skirtas išskirtinai maišytuvo pavarai. Su purkštuvu talpa sujungiama dviem žarnomis leidžiančiomis skysčiui tekėti abiem kryptim. Darbinis tirpalas ruošiamas pagrindinėje talpoje, po to skystis perpumpuojamas į priekinę talpą. Paruošus pagrindinėje talpoje eilinę darbinio tirpalo dalį sąstatas yra paruoštas naudojimui. Kai darbo metu reikia sustabdyti skystį pagrindinėje talpoje ir perpumpuoti skystį iš priekinės talpos, šis perpumpavimas atliekamas purkštuvo skysčio siurbliu, o skysčio  perpumpavimo iš vienos talpos į kitą greitis priklauso nuo šio siurblio našumo.

Kitos versijos purkštuvas turi atskirą hidrauliškai varomą skysčio siurblį bei elektrinių vožtuvų bloką, dėl to yra įmanoma perpumpuoti darbinį skystį važiavimo metu. Kiekvienos versijos priekinė talpa turi hidraulinį maišytuvą, LED gabaritines šviesas, sausą skysčio lygio rodyklę bei išleidimo vožtuvą.

 

Tipas: Pakabinama
Bako talpa (ltr): 600 800 1100 1500
Siurblio tipas: Elektrinis
Siurblio našumas (ltr/min): 197 197 197 197
Vandens užpildymo galimybės: Viršuje yra filtras, per kurį pilamas vanduo yra filtruojamas, arba pats gali prisisiurbti vandens
Bakeliai: 2 vnt - Rankų plovimui ir talpos praplovimui
Žibintai: Yra Yra Yra Yra
Kaina (Eur): 3000 3200 3450 3850

Papildoma komplektacija:

1. Siurblys ir el. vožtuvų komplektas skysčių perpylimui į purkštuvą, kaina 2500 Eur.

2. Ratai transportavimui, kaina 165 Eur.

Suteikiama 2 metų garantija.

Kainos gali nežymiai skirtis dėl nuolat svyruojančių valiutų kursų ir besikeičiančių gamintojų kainų.