Smėlio barstytuvai "Pronar HZW"

9500 EUR

Kaina su PVM

Kiekis

Užklausa

Ši forma apsaugota su Google reCAPTCHA

Savaime pasikraunantys barstytuvai PRONAR HZW150 ir HZW200 skirti barstyti smėlį, druską arba jų mišinį žiemos metu. Pastovus barstymo plotis leidžia dirbti nekeliant grėsmės pastatų fasadams ir dirbti šalia pėsčiųjų eismo dalyvių. Galinės šviesos leidžia dirbti su barstytuvu viešuose keliuose.

Universalus tvirtinimas ant Euro rėmas tipo pakabinimo mechanizmo leidžia naudoti barstytuvą su daugeliu nešėjų, tokių kaip: kasamosios, pakrovėjai, o panaudojus adapterį, ant transporto priemonių turinčiu tritaškį pakabinimo mechanizmą (TPM). Taip pat yra galimybė pritaikyti tvirtinimo adapterį norimam nešėjui.

Barstytuvas pakraunamas nuleidus jį ant žemės ir įvažiavus į krūvą. Krovininį bunkerį apsaugantis tentas sulankstomas vienu rankos judesiu. Šie patobulinimai leidžia įrenginį aptarnauti vienam operatoriui ir nenaudojant kitų pakrovimą atliekančių mašinų.

Medžiaga išbarstoma per veleninį adapterį pagamintą iš nerūdijančio plieno. Bunkeryje esantis maišytuvas užtikrina tinkamą abrazyvinės medžiagos nubyrėjimą ant veleno, o apsauginės grotos apsaugo išbarstymo mechanizmą nuo pažeidimo akmenimis ir dideliais sušalusiais grumstais.

Barstytuvo mechanizmai gali būti varomi nuo darbinio veleno arba tiesiogiai nuo nešėjo hidraulikos, taip pat elektroninio kontrolerio pagalba galima nustatyti darbo parametrus.

 

Modelis: HZW-150 HZW-200
Bunkerio talpa (m3): 0,8 1
Keliamoji galia (kg): 1300 1600
Darbinis plotis (m): 1,5 2
Pavaros tipas: Hidraulinė Hidraulinė
Darbinis greitis (km/val): 5 - 40 5 - 40
Masė (kg): 425 510
Kaina (Eur): 9500 10300
PAPILDOMA KOMPLEKTACIJA ↓
Mechaninė pavara, kaina (Eur): 240 240
Elektrohidraulinė valdymo sistema, kaina (Eur): 1400 1400

Su pasikrovimo mechanizmu.

Gaminamas su prikabinimo mechanizmu ant priekinio arba galinio hidraulinio keltuvo.

Suteikiama 2 metų garantija.

 

Kainos gali nežymiai skirtis dėl nuolat svyruojančių valiutų kursų ir besikeičiančių gamintojų kainų.