Pasikraunantis iš galo rulonų vyniotuvas "Sipma OS 7510 Klara"

7950 EUR

Kaina su PVM

Kiekis

Užklausa

Ši forma apsaugota su Google reCAPTCHA

Savaime pasikraunantis rulonų vyniotuvas SIPMA OS 7510 KLARA tvirtinamas ant traktoriaus tritaškio pakabinimo mechanizmo, turi papildomus atraminius ratus. Jis turi pakrovimo įrenginį kuris atbulom pasikrauna suvyniotą ruloną. Apvyniojimo procesas gali būti vykdomas pervažiavimo iki kito rulono arba sandėliavimo vietos metu. Vyniotuvas turi šiuolaikinį ir universalų 0,5 ir 0,75 m pločio plėvelės padavėją bei plėvelę pagriebiantį-nupjaunantį mechanizmą, kurio dėka naudotojo įsikišimas būtinas tik naujo plėvelės ritinio įdėjimui. Valdymas vykdomas iš traktoriaus kabinos per hidraulinį skirstytuvą.

Nulenkiamas stalas leidžia iškrauti apvyniotą ruloną ir apsaugoti jį nuo mechaninių sužalojimų. Atrakinus skląstį vyniotuvo rėmas traktoriaus hidrauliniu keltuvu pakeliamas aukštyn ir rulonas nurieda atgal.

Rulonų skaičiuotuvas atvaizduoja aktualų rulono apvyniojimų plėvele skaičių bei informuoja apie rulono apvyniojimo ciklo užbaigimą.

Pakrautas rulonas vyniojamas taip, kad eiliniai plėvelės sluoksniai užeina vienas ant kito 50% taip užtikrindami taisyklingą saugojimą ir sėkmingą žalios masės rūgimą.

Ant tritaškio pakabinimo mechanizmo pakabinta konstrukcija sąlygoja didelį vyniotuvo mobilumą ir mažą darbo sąnaudų poreikį dėl vienasmenio aptarnavimo.

Plėvelės gaudymo mechanizmas (papildoma įranga) leidžia sugriebti ir nupjauti plėvelę esant sudėtingoms oro sąlygoms.

SIPMA vyniotuvuose naudojamas universalus plėvelės padavėjas leidžia naudoti 0,5 ir 0,75 m pločio plėvelę. Rulono apvyniojimui pakanka tik 16 stalo apsukimų, kas ženkliai pagreitina apvyniojimo laiką. Padavėjas vyniojimo metu įtempia plėvelę ir taip užtikrina sandarų ir tikslų rulono apvyniojimą.

Tvirtas rėmas pagamintas iš lenktų ir suvirintų kampainių, o tai užtikrina, kad visa konstrukcija yra stabili ir atspari perkrovoms.

Besisukantys aplink savo vertikalią ašį ratai kartu su mašinos tvirtinimu ant tritaškio pakabinimo mechanizmo užtikrina didelę sąstato, traktoriaus su vyniotuvu judrumą.

Hidraulinis stalo blokavimas (papildoma įranga) apsaugo nuo stalo pasisukimo važiuojant nelygiu paviršiumi.

 

Modelis: OS 7510 KLARA
Tipas: Pakabinamas
Rekomenduojama traktoriaus galia (AG): 30
Rulono plotis (m): Iki 1,3
Rulono skersmuo (m): 1,2 - 1,3
Rulono svoris (kg): Iki 1000
Plėvelės nupjovimas: Automatinis
Stalą suka: Hidraulinis variklis
Stalo apsisukimų skaičius (aps): 16 / 24
Rulono apvyniojimo laikas (min): 2
Elektroninis skaitiklis: Yra
Plėvelės plotis (cm): 50 - 75
Ilgis (m): 2,17
Plotis (m): 1,94
Aukštis (m): 2,15
Masė (kg): 780

Pasikraunantis iš galo.

Suteikiama 2 metų garantija.

 

Kainos gali nežymiai skirtis dėl nuolat svyruojančių valiutų kursų ir besikeičiančių gamintojų kainų.

Jums taip pat gali patikti