Grandinės ratams "Trygg"

19026
1050 EUR

Kaina su PVM

Kiekis

Užklausa

TRYGG yra pripažintas pasaulinis lyderis grandinių gamybos srityje. TRYGG produktai yra specialiai sukurti naudotojams, dirbantiems ekstremaliose aplinkose, kur svarbiausia yra patikimumas ir saugumas.

TRYGG grandinės yra pripažintos kaip pasaulinės lyderės savo kompetencijos srityje. Naudojant aukštos kokybės plieną ir išlaikant visišką viso gamybos proceso kontrolę, TRYGG grandinės garantuoja kokybę kiekvienoje grandyje.

Sunkvežimiams - galimas pritaikymas visiems tipams - nuo lengvų grandinių su dideliu komfortu iki dygliuotų grandinių su kvadratinėmis jungtimis, skirtų sunkioms mašinoms ir sudėtingoms sąlygoms.

Traktoriams - grandinių spektras apima visus padangų dydžius. Nuo eksploatavimo keliuose iki miškininkystės ir visko tarp jų. Tiek profesionaliam naudojimui, tiek hobiui. TRYGG traktorių grandinės yra lanksčiausios grandinės rinkoje. Grandinių sutrumpinimas ar pratęsimas labai paprastas.

Industrinei technikai - grandinės sukurtos taip, kad atlaikytų didelį stresą. Individualus terminis apdorojimas ir metalų lydiniai užtikrina maksimalų TRYGG industrinių grandinių tarnavimo laiką.

Miško technikai - sukurta daugybė kruopščiai išbandytų miško grandinių visiems tikslams. TRYGG miško grandinės yra gerai žinomos dėl puikaus sukibimo ir ilgo tarnavimo laiko.

Mažoms transporto priemonėms - grandinės mažesnėms transporto priemonėms, tokioms kaip lengvieji automobiliai, pikapai, keturračiai, sniego valytuvai, furgonai ir nameliai.

 

PAVYZDYS
Grandinės storis (mm): 8
Smeigių tipas: Kvadratinės
Smeigės dydis (mm): 7x9
Padangų išmatavimai: 16.9 R38, 18.4 R38
Kaina už 2 vnt (Eur): 1050

Suteikiama 2 metų garantija.

Esant susidomėjimui skambinti tel.: +370 618 08830.

Kainos gali nežymiai skirtis dėl nuolat svyruojančių valiutų kursų ir besikeičiančių gamintojų kainų.
Atkreipiame dėmesį, kad prekės spalva, specifikacija ir kitos savybės gali skirtis nuo matomų nuotraukose ir vaizdo įrašuose.
Markė
Trygg
Modelis
Grandinės ratams
Autoplius tipas
Žemės ūkio technikos dalys