Nauja

Peilis dėžutėje "SATAKE KURO SAKATA"

120460323
188 EUR

Kaina su PVM

Kiekis

Užklausa

Ši forma apsaugota su Google reCAPTCHA

Su Satake Kuro Sakata 14 cm peiliu, esančiu gražioje medinėje dėžutėje, patenkate į Pasaulį, kuriame ašmenys tampa meno kūriniais. Šis peilis pritaikytas sklandžiam ir efektyviam darbu virtuvėje. Šis japoniškas peilis yra nepakeičiamas darbui su daržovėmis, tačiau puikiai tinka ir kaip universalus įrankis Jūsų kulinariniam kūrybingumui. Neabejotinai tai yra daugiau nei virtuvinis įrankis – tai partneris jūsų kulinariniams eksperimentams.

Satake Kuro Sakata 14 cm peilis yra tikras aštrumo, jėgos ir stabilumo simbolis virtuvėje, jis sukurtas, akcentuojant galią, pusiausvyrą ir tikslumą. Satake Kuro Sakata 14 cm peilis yra grubiai kalamas japoniškas peilis su ašmenimis iš VG-10 plieno, kuris yra apdirbtas aštuonis kartus, o tai suteikia papildomo aštrumo ir maždaug 58 HRC kietumo.

Šis peilis yra sukurtas iš meilės maistui.

Satake Kuro Sakata 14 cm peilis yra ne tik peilis – tai kulinarinės aistros pradmuo. Jo ilga degtos medienos rankena su atrama ir 18/8 plieno veleno galas ne tik užtikrina puikų sukibimą, bet ir suteikia komfortą bei stabilumą jūsų rankoms net ilgo naudojimo metu.

Su Satake Kuro Sakata 14 cm peiliu gaminamas maistas yra skanesnis ir sveikesnis, kadangi dėka jo aštrumo, supjaustyti ingredientai išsilaiko ilgiau ir neperima kitų šalia esančių produktų aromato. Jo aštrus kraštas ir smulkesnis pjovimo paviršius padeda išvengti pjaustomo produkto spalvos, skonio, sulčių ir traškumo praradimo.

Leiskite Satake Kuro Sakata peiliui tapti jūsų virtuvės paslaptimi – jis ne tik atliks užduotį, bet ir praturtins jūsų kulinarinį kūrybingumą. Išbandykite šį meistriškumo simbolį ir įsitikinkite, kad kiekvienas kuklus patiekalas gali tapti meniniu šedevru.

Ašmenų ilgis 14 cm;

67 sluoksniai Damasko plieno;

Kaltas rankomis, pristatomas gražioje medinėje dėžutėje;

Sukurtas galiai, pusiausvyrai ir tikslumui;

Pagamintas Japonijoje

Paveikslėlio mastelis - mažas langelis atitinka 1 cm, didelis paryškintas langelis atitinka 10 cm.
Atkreipiame dėmesį, kad prekės spalva, specifikacija ir kitos savybės gali skirtis nuo matomų nuotraukose ir vaizdo įrašuose.